Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Floral StoriesJe trouwboeket bewaren

Je trouwboeket: onmisbaar op elke bruiloft en het maakt je look helemaal af. Hoe leuk is het om jouw bruidsboeket te kunnen bewaren na je trouwdag? Een perfect aandenken aan jullie huwelijksdag.

Bloemen blijven helaas niet lang mooi, dus hoe zorg je ervoor dat je je trouwboeket niet meteen weg hoeft te gooien? Je kan ervoor kiezen om het boeket zelf te gaan drogen, maar dit wordt niet altijd even mooi. Sommige bloemen hebben een hoog vochtgehalte waardoor zij snel zullen rotten. Ook zal de vorm en de kleur afwijken van de originele kleur. Om dit te voorkomen, kan je ervoor kiezen om het boeket professioneel te laten drogen. Jody, de eigenaresse van Floral Stories is gespecialiseerd in het prepareren van het trouwboeket en rouwbloemen in hars (ook wel epoxy genoemd). Zo kun je je bruidsboeket bewaren en er nog lang van genieten!

Ondanks je kosten hiervan hoger zijn dan wanneer je de bloemen zelf droogt, wordt de kwaliteit absoluut gegarandeerd. En eerlijk is eerlijk, een blijvende herinnering aan je bruidsboeket is toch ontzettend gaaf? Naast het prachtige aandenken wat je zelf overhoudt aan de grote dag, is het ook leuk om bijvoorbeeld aan de getuigen, ceremoniemeester, familie of vrienden een stuk te geven als aandenken en bedankje aan jullie grote dag. Een uniek en bijzonder cadeau, waardoor zij jullie bruiloft nooit zullen vergeten.

Wil je meer weten over het proces? Neem dan een kijkje op www.floralstories.nl, of op Instagram (@floralstories.nl).