Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Fototeam Sanders & Rozemeijer

Fototeam Sanders & Rozemeijer

Welkom bij Sanders en Rozemeijer Amsterdam: het team voor professionele trouwfoto's en huwelijksvideoreportage's op maat.

Je trouwdag is natuurlijk een bijzondere dag in je leven. Dus je wilt de fotograaf waar je een klik mee kan hebben.

Bij Fototeam Sanders en Rozemeijer werken spontane fotografen die niet opvallen in het gezelschap. Met een enthousiaste trouwfotograaf krijg je mooie trouwfoto's met een spontane glimlach. In de trouwreportagefotografie is Fototeam Sanders & Rozemeijer het bedrijf met de meeste ervaring, we zijn al sinds 1950 in Amsterdam gevestigd. Dat geeft de zekerheid van een professioneel bedrijf.

Bij ons kun je inspiratie opdoen voor een perfecte trouwdag. Wij kunnen je aan leuke ideeŽn helpen voor de trouwdag qua planning, voor trouwlocatie's, feestlocatie's, trouwvervoer catering en weddingplanners.

Ons Fototeam streeft naar volle klanttevredenheid. Natuurlijk fotograferen wij ook in het weekend of in de avonduren door heel Nederland en in het buitenland.

"The proof is in our pictures." Dus kijk maar eens rond op onze site, voor diverse mogelijkheden van trouwalbum's, trouwkaarten en stijlen trouwfotografie.

Voor een vrijblijvende kennismaking kun je altijd terecht in onze winkel in de maasstraat. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur.