Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Atelier Sellier

Hoveniersberg 914708 HGRoosendaal06-41666090 charlene@atelier-sellier.com

Instagram
Facebook

Atelier Sellier

Atelier Sellier

Geef jullie bruiloft ‘’the complete sweet touch’’ met een prachtige bruidstaart naar jullie wens of een overheerlijke sweettable met allerlei smaken, kleuren, vormen en mooie creaties. 

Mijn naam is Charlene Sellier en ik ben al vanaf 2012 bezig met het verdiepen in allerlei soorten patisserie. Ik ben begonnen met het behalen van verschillende opleidingen en cursussen waardoor ik al veel ervaring en kennis heb opgedaan in het vak. Hiervoor was ik er al veel mee bezig. Als klein kind maakte ik bij oma elke week wel koekjes, maar ik wilde meer dan alleen dat en dat is ook altijd zo gebleven.

Na de eerste bewuste bruiloft die ik heb meegemaakt werd ik verliefd op trouwerijen, niet alleen voor het bruidspaar is het een magische dag maar ook voor mij. Deze dag die om liefde, vrienden en familie draait, wordt vaak gevierd met een drankje, een hapje en niet te vergeten de bruidstaart (en alle zoetigheden eromheen). Dat is wat het voor mij compleet maakte en vanaf dat moment wist ik wat ik wilde doen.

Ik maak jullie bruiloft compleet met die sweet touch. In het afgelopen jaar heb ik veel bruidstaarten en sweettables mogen maken en daar wil ik nog jaren lang mee doorgaan. Het creëren van nieuwe smaak combinaties, decoraties en producten gaat eindeloos door. Samen zullen wij voor jullie dag een prachtig kunstwerk neerzetten.  

Jullie kunnen bij mij een cake tasting krijgen met verschillende gebakjes met smaken naar keuze. Deze zullen we gaan proeven met elkaar. Ook bespreken we hierbij meteen wat jullie wensen zijn voor de bruidstaart / sweettable of de bedankjes voor de gasten. Alles is mogelijk, als je voorbeelden hebt of een nieuw ideeën op doet, sla deze gerust op en stel het aan mij voor. Zo kunnen wij samen uitkomen bij de droomtaart voor jullie bruiloft.

Voor meer informatie, bezoek mijn website of neem persoonlijk contact op via charlene@atelier-sellier.com of bel me op: 06-41666090.

Ik kan niet wachten om samen die sweet touch toe te voegen aan jullie bruiloft. Tot snel!