Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Het Taartgeheim.nl

Scheepmakershaven 423261 KNOud-Beijerland0186-629693 info@hettaartgeheim.nl

Facebook

Het Taartgeheim.nl


Het Taartgeheim is een bedrijf welke gespecialiseerd is in gepersonaliseerde taarten, in het gezellige centrum van Oud-Beijerland.

Uniek in de regio! Het Taartgeheim is specialist in bruidstaarten, feesttaarten, rouwtaarten, zakelijk gebak, petit fours en cupcakes. Het Team van Het Taartgeheim produceert exclusieve taarten voor elke gelegenheid. Zo ook voor jullie bruiloft. Romantische, strakke of creatieve bruidstaart, cupcake of petit fours, Het Taartgeheim maakt het! Het is onze grote passie om de wens van jullie als bruidspaar, om te zetten in een smakelijk ontwerp en streven hierin naar perfectie. Ieder idee mag aan ons worden voorgelegd. Wij werken met hoog kwalitatieve ingrediënten. Of jullie nu kiezen voor een luchtige biscuit met een heerlijke frisse bavaroise vulling, of voor een Amerikaanse Muffincake met een créme vulling. Er is een ruime keuze aan smaken. Wij maken alles op ambachtelijke wijze, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie.

Jullie kunnen GRATIS en vrijblijvend een proefafspraak inplannen via onze website www.hettaartgeheim.nl om jullie wensen door te spreken, te proeven en een offerte te maken.

Graag verwelkomen wij jullie in ons bedrijf.

Met vriendelijke groeten,

Lisa Kruidenier & Sonja Patty