Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Skyfly entertainment

Laan van Europa 3803317 DBDordrecht085-0193347 info@skyfly.nl

Instagram
Facebook
Youtube

Skyfly entertainment

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Bij SKYFLY garanderen we een ervaren en professionele bruiloft DJ tegen heldere all-in prijzen, 100% dansgarantie en altijd reserve DJ’s. SKYFLY ontzorgt, zodat jullie kunnen genieten van het trouwfeest!

In de afgelopen 20 jaar heeft SKYFLY duizenden bruiloften muzikaal mogen verzorgen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek zullen we jullie wensen en voorkeuren gedetailleerd doornemen. Tevens geven wij graag goede en duidelijke informatie, leggen we de afspraken contractueel vast en begeleiden wij deskundig jullie feest.

Leuke extra’s

Willen jullie het huwelijksfeest net dat beetje extra geven? Ook hiervoor zijn de mogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld eens aan een live artiest in combinatie met een DJ, LED verlichte dansvloer of confetti streamers.

Ons motto is dan ook: “Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”

Persoonlijk Contact

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend kennis met SKYFLY tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als bij ons in de showroom in Dordrecht of Hengelo. Hier nemen we dan graag jullie persoonlijke wensen door en informeren we jullie over de mogelijkheden en opties.