Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Slump Catering & Events

Het Rister 118314 RDBant0527-274327 sales@welkombijslump.nl

Instagram
Facebook
Twitter
Youtube

Slump Catering & Events

Zeg ‘Ja’ tegen een bruiloft in de buitenlucht!
Jullie bruiloft vieren of trouwen in een tent, in een schuur of op een boerderij? Slump Catering & Events tovert elke schuur of tuin om tot een prachtige trouwlocatie. Weten wat de mogelijkheden zijn? Kom dan naar de inspiratie dag van Slump Catering & Events op zondag 14 februari van 14.00u tot 19.00u aan het Rister 11 in Bant. Een geslaagd feest, daar zeg jij toch “ja” tegen?

Heerlijk eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan een geslaagde bruiloft. Onze koks maken voor u (h)eerlijke hapjes, gerechten en buffetten. U kunt daarbij denken aan een tapas- of barbecuebuffet, maar ook een uitgebreid stamppotbuffet behoort tot de mogelijkheden. Wij gebruiken hiervoor alleen pure, smaakvolle ingrediënten. Wij streven er daarbij naar om zoveel mogelijk samen te werken met lokale producenten en leveranciers. Wilt u liever een chique diner op locatie? Onze koks kunnen met onze mobiele keuken de heerlijkste gerechten bij u thuis, op uw bedrijf of op welke locatie dan ook bereiden.

U kunt bij ons ook terecht voor het huren van feestmaterialen. Denkt u hierbij aan één van onze mooie tenten (van 25 m² tot meer dan 500 m²), een complete barinrichting met tapinstallatie of een eenvoudige thuistap. Ook hebben wij een ruim assortiment aan luxe servies, bestek, glaswerk, modern meubilair of feestverlichting om uw locatie een feestelijke uitstraling te geven.

Wij verzorgen het allemaal graag voor u. Uw gasten zijn onze gasten. Bij ons staat persoonlijk advies en oprechte betrokkenheid voorop. Wij leveren maatwerk voor kleine en grote gelegenheden, voor bescheiden partijen en spectaculaire megafestijnen. Neem gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact op. De medewerkers van Slump Catering & Events zijn graag van de partij en gunnen u een fantastisch feest!