Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

El Mundo de las Tapas

El Mundo de las Tapas

Tapas Catering


De doorsnee huwelijkscatering met een 5 of 6 gangendiner kennen we nu zo onderhand wel. Wellicht dat u zich niet eens meer kunt herinneren wat er werd gegeten op het laatste feest waar u was. Het beklijft niet.

Tapas catering is een ware belevenis, het eten is een feest. De gevarieerde tapasbuffetten van El Mundo de las Tapas met de kleine tapasbordjes nodigen uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Al rondlopend bedienen uw gasten zich van de lekkerste tapas en komen in contact met elkaar.


El Mundo de las Tapas


El Mundo de las Tapas is de Nr.1 Tapas Catering van Nederland! U bestelt bij ons het best beoordeelde tapas buffet voor uw bruiloft. Met meer dan 10 jaar ervaring en een gemiddelde beoordeling van 9.6 bent u verzekerd van heerlijk eten tijdens uw feest en een uitstekende service.


Tapas-Huwelijksbuffet


Zoveel mensen, zoveel smaken. Van belang is dat er aan iedereen wordt gedacht. Zowel volwassenen als kinderen, de fijnproever als de Bourgondiër, de vegetariër als de alleseter komen met dit ruime, gevarieerde buffet aan hun trekken.

Het geweldige Tapas-Huwelijksbuffet van El Mundo de las Tapas bevat meer dan 30 verschillende tapas! Door de grote variëteit komt iedereen aan zijn trekken en gaat niemand met een lege maag naar huis. Daarbij kunnen we rekening houden met wensen betreffende allergieën en intoleranties, zoals gluten en noten.

Het gevarieerde buffet met de kleine tapasbordjes nodigt uit om verrassende smaaksensaties te proeven. Het tapasbuffet met een selectie heerlijke tapas, hapjes en fingerfood biedt veel proefgenot en beleving.

De mooie presentatie verhoogt het wow-effect. Door de presentatie in originele, kleurrijk opgemaakte mediterrane schalen, aardewerken bakjes, en de gevarieerde samenstelling, zijn onze tapas naast zeer smakelijk ook sfeervol en gezellig en zijn dan ook ideaal om uw bruiloft of huwelijksfeest kleur te geven. Uw gasten zullen u complimenteren met uw goede keuze en smaak!