Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

De Cocktailfiets

Weena 6903012CNRotterdam06-23085214 info@decocktailfiets.nl

Instagram
Youtube

De Cocktailfiets

De Cocktailfiets is een mobiele cocktailbar die al jouw zintuigen laat prikkelen!

De Cocktailfiets is in te huren voor bruiloften & partijen. Ook geven wij Cocktailworkshops op locatie, wat heel leuk is voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Ontdek, proef en geniet vooral van alle geuren en smaken die wij je te bieden hebben.

Mobiele Cocktailbar

We hebben twee verschillende cocktail catering opties. Zo kun je kiezen uit onze Cocktailfiets of voor onze kleinere mobiele bar. De kleinere cocktailbar is perfect voor wat kleinere evenementen, zoals een dakterras of woonkamer. Met De Cocktailfiets kunnen wij grotere evenementen die buiten plaatsvinden of in een evenementenhal verzorgen.

De Cocktailworkshop

Ook kun je De Cocktailfiets inhuren voor een een cocktailworkshop op locatie! Onze cocktailworkshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest en elk ander uniek feest of evenement.

Hoe werkt het?

De Cocktailfiets verzorgt een cocktailworkshop vanaf 5 personen op locatie. Tijdens de workshop kom je meer te weten over de geschiedenis van cocktails, soorten cocktails, cocktailbenodigdheden, de huidige cocktailtrends en natuurlijk wordt het vooral shaken, stirren, ruiken en proeven! Een unieke interactieve sessie. Van een klassieke Mojito tot de Flamingo.