Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Dames van de Styling

Dames van de StylingSTYLING:

Welkom bij Dames van de Styling. Een styling bureau gespecialiseerd in events & decoratie. Een schitterende bruid, een bruidegom strak in pak, een mooie locatie en een overheerlijke taart. Allemaal elementen die jullie dag tot een hoogtepunt maken. Maar wat maakt jullie dag echt af? Het totaalplaatje, mooi gedekte tafels en een ceremonieruimte om van te dromen! En dat totaal plaatje kan Dames van de Styling voor jullie werkelijkheid maken.

Dames van de Styling werkt altijd vanuit een uniek ontwerp. Iedere bruiloft staat voor een nieuw stylingconcept en het ontwerp is specifiek ontworpen naar jullie wensen en eisen. Dames van de Styling stelt een stylingconcept op compleet met moodboard en kleur/materialen kaart. Op deze manier komt de sfeer van jullie bruiloft tot leven.

Dames van de Styling heeft een modern elegante stijl die voortkomt uit een combinatie van trendgericht en creatief denken. Styling die terugkomt in vele details in kleuren en materialen, maar ook in uitwerking en afwerking. Mijn perfectionistische en precieze werkwijze zorgt voor jullie perfecte plaatje.

CEREMONIEMEESTER:

Ceremoniemeester, een eervolle taak die vaak is weggelegd voor goede vrienden of familie. Een taak die naast een grote eer ook veel verantwoording en tijd vraagt. Waarom je naasten belasten met deze taak terwijl je juist wilt dat ook zij jullie mooiste dag volledig beleven? Dames van de Styling neemt deze taak graag uit handen en is ook in te huren als professioneel ceremoniemeester.

De ceremoniemeester is een fenomeen dat in Amerika vaak bestempeld wordt als de Weddingplanner. Zo groots en Amerikaans hoef je niet te denken om de toegevoegde waarde van een professionele ceremoniemeester te snappen. Want wat is er nou fijner dan iemand die je zorgen uit handen neemt, samen met jullie de mooiste dag plant en tijdens de dag zorgt dat alles op rolletjes loop. Samen gaan we kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden. In een ontmoetingsgesprek leren we elkaar beter kennen en gaan we dieper in op jullie verleden maar vooral ook op hoe jullie je toekomst samen willen starten. Wat jullie van een ceremoniemeester verwachten en welke mogelijkheden er zijn speelt in dit gesprek een grote rol.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten,

De dame, Malou

Dames Van De Styling - Promo from Naomi Rothengatter-Diaz on Vimeo.