Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Oh Box - Gepersonaliseerde glazen boxen & frames

Kievit 14231 ELMeerkerk06-20043689 info@ohbox.nl

Instagram
Facebook

Oh Box - Gepersonaliseerde glazen boxen & frames

Het is bijna zover! De bruiloft! Alle details worden met heel veel zorg uitgekozen, want voor deze dag moet alles perfect zijn! En misschien wil je er nog helemaal niet aan denken, maar als deze dag voorbij is hebben deze items heel veel waarde. En al die liefde en zorg die hierin gestoken is wil je natuurlijk niet zomaar in de kast wegleggen, dat begrijpen we helemaal! Daarom hebben we prachtige herinneringsboxen om al jullie mooie items van deze dag in te bewaren. De boxen zijn ook super tof om cadeau te krijgen voor de bruiloft, je hebt dan een heel persoonlijk en uniek cadeau!

De boxen worden gepersonaliseerd, en dit kan ook helemaal in de stijl van de trouwkaart! Bewaar in de box bijvoorbeeld de manchetknopen, huwelijksgeloften corsage en strikje.

Zodat je nog heel vaak aan deze prachtige dag herinnerd wordt!

Op de website kun je de boxen vinden onder de categorie ‘wedding’. Er zijn verschillende maten en kleuren. Tijdens het bestellen kun je de boxen personaliseren, kom je er niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een berichtje, we helpen je graag!