Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Zorg voor party

Laan van Nieuw Oost Indie 1042593 BXDen Haag070-3839837 info@zorgvoorparty.nl

Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest

Zorg voor party


Zorg voor Party is al sinds 2003 gespecialiseerd in het verzorgen van ballondecoraties.

Onze enthousiaste ballondecorateurs staan graag voor jullie klaar om mee te denken over de perfecte aankleding voor de belangrijkste dag in jullie leven.

Wij nodigen jullie graag uit in de winkel om alle mogelijkheden te komen bekijken die de ballonnenwereld bied. Door de voorbeelden die in de winkel gepresenteerd staan krijg je direct inspiratie voor je eigen decoratie. Daarbij zie je direct de kleurencombinaties en kan je beter een beslissing nemen over de kleuren die jullie zelf gaan kiezen. Hebben wij de juiste kleur niet in ons assortiment? Geen probleem, wij creŽren zelf kleuren door ballonnen met elkaar te combineren. En dat zonder extra hoge kosten.

Hebben jullie geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Wij helpen jullie ook graag telefonisch of per e-mail. Maar neem alvast een kijkje op onze uitgebreide website. Hier vinden jullie heel veel mogelijkheden en bestellen via de webshop is nog nooit zo makkelijk geweest.

Door onze uitgebreide optielijst bij iedere decoratie weten wij precies wat je wensen zijn. Maar hier houd ons advies niet op. Iedere internet bestelling zal deskundig worden bekeken door onze decorateurs en van advies worden voorzien. Dus komt gezellig langs of bezoek onze website. Tot snel.

Het gezellige Zorg voor Party team