Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Lampion-Lampionnen.nl

Druivenstraat 574816 KB Breda+31(0)76 5226644 info@lampion-lampionnen.nl

Facebook
Pinterest

Lampion-Lampionnen.nl


Lampionnen op je bruiloft? Zeer romantisch!

Door gebruik te maken van witte verlichte lampionnen ben je verzekerd van een super romantische en sprookjesachtige sfeer op je bruiloft. Tevens is het ook nog eens een voordelige en originele manier van decoratie vergeleken met veel andere huwelijksdecoratie.

Ben je op zoek naar een losse lampion of naar meerdere lampionnen bij ons is het allemaal mogelijk. Wij hebben tevens combinatie pakketten waarmee je een complete feestlocatie kunt voorzien van witte lampionnen.

Witte lampion bestellen? Koop hier voordelig witte lampionnen!
Om extra sfeer op een feest te creëren worden vaak lampionnen gebruikt. Mensen schaffen onze witte lampionnen aan voor het huwelijk, babyborrel of verjaardagsfeest. Vaak worden lampionnen voorzien van een LED lampje om zo de uitstraling te vergroten. U kunt de witte lampion namelijk eenvoudig voorzien van een LED lampje door deze te bevestigen door middel van een touwtje.

Verschillende afmetingen witte lampionnen.
Wij hebben verschillende afmetingen lampionnen in ons assortiment, allen zijn zeer voordelig geprijsd. Indien u kiest voor één van onze combinatie pakketten dan bent u pas echt goedkoop uit. In een dergelijk pakket zitten verschillende maten lampionnen, namelijk; grote , middel en kleine lampionnen alsmede de led lampjes. Wij hebben op onze pakketten hoge kortingen. Bekijk dus snel onze site www.lampion-lampionnen.nl

Levertijd circa 2-3 werkdagen, wij hebben alle lampionnen op voorraad.