Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Ja ik wil! een openingsdans

Stuwwal 88317 BCKraggenburg06-11404251 info@jaikwileenopeningsdans.nl

Instagram
Facebook
Vimeo

Ja ik wil! een openingsdans

Willen jullie zorgeloos, zonder stress en gewoon vanuit jullie huiskamer een spetterende openingsdans aanleren? Bij “Ja ik wil! een openingsdans” ben je dan aan het juiste adres! Ik ga jullie helpen om de allermooiste dag van jullie leven compleet te maken met een te gekke dansmedley. Don’t worry! Op het moment dat alle ogen op jullie zijn gericht, zullen jullie de gasten verrassen en gegarandeerd omverblazen!

Via mijn website www.jaikwileenopeningsdans.nl, kun je kiezen uit 3 verschillende opties voor een openingsdans:

 

1. Ja ik wil! – Online

Kies uit 1 van de 9 online dansmedleys en leer vanuit huis en wanneer jullie willen de openingsdans. Vlak voor de grote dag krijgen jullie van mij een gratis sessie van 45 minuten via teams of zoom, om de puntjes op de i te zetten. 

 

2. Ja ik wil! – Op maat

Willen jullie een eigen draai willen geven aan jullie openingsdans is “Ja ik wil! – op maat!”  de perfecte uitkomst. Kies je eigen muziek en ik kom in 3 lessen bij jullie thuis of op locatie de openingsdans aanleren.

 

3. Ja ik wil! – XXL

Denken jullie out of de box dan is “Ja ik wil! – XXL” echt iets voor jullie. Hierin is niks te gek! Een dans met je vriendengroep, circusartiesten, professionele dansers of een korte dansworkshop op de dag zelf. Alles is mogelijk!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijken op mijn website!