Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

AIM your WEDDING customized jasje en kimono

AIM your WEDDING customized jasje en kimono

Lieve, stoere bruid,

Leuk elkaar hier te ontmoeten! Je bent je aan het oriënteren voor jullie bruiloft en zoekt naar iets speciaals neem ik aan.

Een stola, bolero of omslagdoek is het net niet voor jou en je bent wel nieuwsgierig naar een customized jasje. Aan de hand van jullie lovestory kan ik vertellen wat mogelijk is en geloof mij er is veel mogelijk!

Jouw wensen worden uitgebreid doorgesproken, schetsen of een digitaal ontwerp worden gemaakt en het hele proces kan je volgen. Vaak worden hele persoonlijke dingen van beide partners gecombineerd tot een mooi samenhangend design. Met een ruime ervaring en beschikkend over verschillende technieken maak ik graag van jouw toegestuurde jasje een prachtige, stoere eyecatcher! Handig voor een frissere dag, het buitenfeest, maar zeker ook voor de geweldig originele indruk die je maakt! Dit geheim delen wij samen tot aan jouw trouwdag!

Jouw jasje kan je daarna nog lang doordragen want de verf of inkt is watervast en kan tegen een stootje. Met deze kwaliteit, het verfijnde artwork, oog voor detail en het meedenken ben je verzekerd van een prachtige of stoere verschijning!

Let’s customize together!

Geldt ook voor gepersonaliseerde kimono en andere kleding.

Wil je weten wat mogelijk is? Super!

Stuur mij dan een berichtje op aimyourwedding@gmail.com of bel mij op 06-34627065. Wil je je verder oriënteren neem dan een kijkje op mijn website: www.aimyourwedding.com. Instagram @aim_your_wedding en Pinterest.

Creatieve groet,
Sabrina