Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

ES. Ceramics

Weverdijk 98191 NKWapenveld06-55880009 info@esceramics.nl

Instagram

ES. Ceramics

Uniek en persoonlijk trouwcadeau

Een bruiloft is dé gelegenheid om een bijzonder en persoonlijk cadeau zoals handgemaakt servies te krijgen. Prachtige borden, schalen of kommetjes met jullie eigen inscriptie zijn ideaal om zowel te geven als te krijgen. Voor jullie als bruidspaar is het heel bijzonder om zo’n op maat gemaakt cadeau te krijgen dat in de loop van de tijd steeds dierbaarder zal worden. Een erfstuk voor later.. 

Inscriptie

Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is het mogelijk om het servies naar eigen wens samen te stellen. Dat kan zowel in vormgeving zijn als in afwerking (glazuur bijvoorbeeld) of hoeveelheden. Maar wat het servies helemaal speciaal maakt, is dat er in ieder item een inscriptie gemaakt kan worden. Dit kan de trouwdatum, initialen of een afbeelding zijn, iets dat voor jullie symbolische waarde heeft. Van deze afbeelding wordt een stempel gemaakt die in het porselein wordt verwerkt. Daarmee is de inscriptie vereeuwigd in het keramiek.

Bruidslijst

Het is mogelijk om een servies samen te stellen en daar een bruidslijst van de maken. Jullie komen langs in de studio en dan bepalen we wat voor servies jullie mooi vinden. Daar maken we een bruidslijst van. De gasten kunnen vervolgens zelf cadeaus kiezen van de lijst, al dan niet via de ceremoniemeester. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld persoonlijke boodschappen toegevoegd worden aan de geschenken. Alles is maatwerk.

Afspraak in de studio 

De voorpret is de halve pret..  Het is leuk en belangrijk om van tevoren langs te komen in de studio om de wensen door te spreken. Omdat een servies jaren mee gaat is het belangrijk om een goede keus te maken. In de studio zijn de diverse collecties in het echt te zien en voorbeelden van mogelijkheden voor vormgeving en afwerking voor handen. Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Feestelijke verpakking

De verpakking vormt een belangrijk onderdeel van zo’n bijzonder geschenk op zo’n feestelijke dag. Daarom zijn er speciale giftboxes en wrappings ontworpen voor de trouwcadeaus. Deze zijn zo gemaakt dat het keramiek veilig getransporteerd worden en er vooral heel feestelijk uitziet. Bekijk meer op de website van ES Ceramics by Esther van der Sluis.