Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Landgoed Groot Warnsborn

Bakenbergseweg 2776816 VPArnhem026-4455751 info@grootwarnsborn.nl

Instagram
Er zijn nog geen afbeeldingen toegevoegd

Landgoed Groot Warnsborn


De Parel van Gelderland!

Een 750 ha. groot landgoed met een luxe Hotel-Restaurant, Koetshuis en Oranjerie.
Het Hotel & Restaurant en de Oranjerie liggen ingebed in zorgvuldig aangelegde Engelse terrastuinen en 750 hectare rijksmonumentaal bos. En toch maar 10 minuten van het winkelcentrum van Arnhem čn aan de rand van de Veluwe.

De zeer luxe hotelkamers
Geen van de 40 zeer luxe hotelkamers is hetzelfde in Landgoedhotel Groot Warnsborn. Zelfs voor mensen die met grote regelmaat hotels bezoeken, heeft dit 4-sterren hotel een aantal verrassingen in petto. Zo zijn er 25 hotelkamers in het Landhuis met een klassieke uitstraling en 15 hotelkamers in het Koetshuis met een strakke eigentijdse uitstraling met veel licht en ruimte. De ene kamer heeft een tweepersoons jacuzzi, de andere een open haard en een derde weer een bijzondere schaaktafel.

Restaurant, Lounge, gewelven kelders en de terrassen
Het Restaurant La Belle Source biedt een idyllisch uitzicht op de tuin en de bosrijke omgeving. Kwalitatieve hoogstaande gerechten staan op de kaart met producten uit de directe omgeving. Zowel in de “Lekker” als ook in de “Michelin gids” kunt u de kwaliteit van onze producten verifiëren!
De Lounge is een zeer geschikte plek voor een aperitief of een kopje koffie bij de open haard. En natuurlijk kan er op zonnige dagen buiten op het voor- of achterterras genoten worden van een uitgebreid diner of een ontspannen digestief. In de gewelvenkelders kunt u uw verjaardagsfeestje geven of een bier-spijs of wijn-spijs workshop organiseren.

Oranjerie
Daarnaast beschikt Landgoed Groot Warnsborn ook over een unieke en authentieke Oranjerie met terrassentuin. Officieel het jawoord geven tijdens uw binnen of buitenceremonie. Heerlijk de gehele dag genieten met uw eigen gasten, taart aansnijden met het sabel waarna een heerlijke borrel in de tuinen. Heerlijk diner in de Druivenkas met aansluitend een exclusief trouwfeest. Alle gasten heerlijk laten overnachten met een ontbijt de volgende ochtend. Alles is mogelijk bij Landgoed Groot Warnsborn.
Voor meer informatie neem gerust contact op met Jante de Vries.