Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

De Gouden Leeuw Vessem

Jan Smuldersstraat 245512 AZVessem0497-591252 info@goudenleeuwvessem.nl

Facebook

De Gouden Leeuw Vessem


‘Trouwen bij Herberg De Gouden Leeuw in Vessem’

Herberg De Gouden Leeuw in Vessem staat bekend om zijn prachtige locatie, van oudsher een Bierbrouwerij, met meerder zalen, groot terras en aansluitend Brouwerijtuin met bar waar het eigen Beerze bier geschonken wordt. Heerlijk trouwen onder de grote Beukenboom bij de Hopscheuten of in de Bierkelder midden in het dorpje Vessem (NB) gelegen tussen Eindhoven en Tilburg.

Foto’s maken - trouwen – toasten – borrelen – dineren
Wij hebben al veel bruiloften mogen verzorgen, proberen zoveel mogelijk mee te denken en aan uw wensen te voldoen. Uiteraard is alles bespreekbaar!
Een glaasje prosecco om te toasten op uw bruiloft, het aansnijden van de bruidstaart op de Suite table, een bierproeverij van Beerze bier met planken gevuld met heerlijke borrelhapjes , alles is mogelijk in onze heerlijke Brouwerijtuin. Vroeg avond ontsteken we de buitenkachels voor extra sfeer. Mocht het toch te fris zijn, dan is er de mogelijkheid om uit te wijken naar de Brouwerijzaal, Bierkelder, Restaurant of Bottelarijzaal.
Ook het Diner kan in de Brouwerijtuin of in 1 van de zalen geserveerd worden, u kunt genieten van heerlijke eerlijke gerechten van de BGE, een dinerbuffet, 3-gangen tot 6-gangen diner, een walking diner, een op maat gemaakt menu of misschien huurt u liever een Foodtruck met als afsluiter een ijscokar met handijsjes, echt alles is mogelijk.

Feesten
Natuurlijk is het mogelijk om de dag compleet te maken met een feestavond, dit is mogelijk in 1 van de zalen. Bij lekker weer kunt u ook uw gasten ontvangen in de Brouwerijtuin. Huurt u een band of DJ, we hebben een prachtig podium (10m x 5m) in de Bottelarijzaal waar men op kan plaats nemen. Het huren van een verlichte dansvloer of het plaatsen van een fotohokje behoort ook tot de mogelijkheden.

Overnachten en champagne ontbijt
Sluit uw feest af met een heerlijke overnachting in de Suite in het aangrenzende Hotel waar het champagne ontbijt op de kamer geserveerd kan worden.
Breng uw gehele bruiloft door bij De Gouden Leeuw in Vessem, zonder tijdsdruk, heen en weer gerij en parkeerzorgen. Kortom, een zorgeloze dag. Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, uw wensen zijn uniek!
Wij nodigen u graag uit om onze locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.