Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Snappshot

Beitelstraat 225307556 NBHengelo074-8080218 info@snappshot.nl

Instagram
Facebook
Pinterest
Youtube

Snappshot

*Wij geloven dat wanneer je samen fijne momenten beleeft en herinneringen maakt deze waardevoller worden wanneer je deze kunt vastleggen, delen en herbeleven.*

Hou jij van leuke feesten en mooie foto’s? Wij ook! Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen jouw bruiloft naar ‘’the next level’’. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Hoe we dat doen? Breng elk event in extase met onze interactieve foto-app. Foto’s zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Gun deze geluksmomentjes het allerbeste met onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar op jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm! Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit!

Het enige wat je nodig hebt voor de volledige Snappshot-ervaring is een scherm, een smartphone en een vleugje creativiteit. De fotofeed ververst zichzelf automatisch wanneer de gasten aan het fotograferen zijn geslagen; voeg er leuk commentaar aan toe en voila. Daar is die extase! Snappshot: de wegwerpcamera van de 21ste eeuw.