Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Feestgastenboek.nl

Laan van het haantje 482288 GTRijswijk info@feestgastenboek.nl

Facebook

Feestgastenboek.nl

Je kan er bijna niet meer omheen, een fotobooth op je huwelijksfeest. Laat de avond vastleggen door jullie gasten zelf en bekijk later de foto's eens rustig terug hoe iedereen het naar hun zin had op jullie feest! Met één druk op het scherm wordt de foto gemaakt, makkelijker kan toch niet? Alle foto’s worden na het feest op een USB stick naar jullie toegestuurd.


Bij ons is een fotobooth al te huur vanaf € 195,-! Vergelijk dat maar eens met andere aanbieders. De achtergrond op het scherm wordt bij ons ook naar jullie persoonlijke stijl gemaakt waardoor het Feestgastenboek helemaal bij het feest past. Daarnaast zijn er nog meer extra opties bij ons te verkrijgen. Dit is naar jullie wens uit te breiden en in te stellen. Kijk vooral eens op onze website www.feestgastenboek.nl voor de mogelijkheden en overige prijzen.


Kies onze print optie erbij en de gasten kunnen de gemaakte foto direct afdrukken als aandenken van jullie feest. De foto's zullen jullie nog maanden en misschien wel jaren tegen komen wanneer jullie op visite gaan.


Wil je de fotobooth al bij de receptie hebben staan? Dat is bij ons geen probleem! Bij ons huur je de fotobooth per dag dus niet voor maar 4 uur zoals bij velen.


Heb je nog vragen over onze fotobooth? Kijk dan eens op www.feestgastenboek.nl of stuur een e-mail naar info@feestgastenboek.nl. Bellen kan ook op 06-41453096 (Marcel) of 06-34481723 (Ruud).