Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Jaceys

Klinkstraat 6D4731 DMOudenbosch06-24351555 klantenservice@jaceys.nl

Instagram
Facebook
Youtube

Jaceys

Ben je opzoek naar een manier om een (overleden) dierbare een speciaal plekje te geven op jullie bruiloft? Iemand die er niet bij kan zijn (om welke reden dan ook) maar niet mag ontbreken op deze belangrijke dag?

Jaceys heeft speciaal hiervoor meerdere mooie artikelen ontworpen zodat ze er toch een beetje bij zijn! Denk bijvoorbeeld aan een fotobedel voor aan je trouwboeket, een bruidsboeket bedel gegraveerd naar wens of een speld met foto voor aan de binnenzijde van het jasje.

Maar ook een handgeschreven tekst (van bijvoorbeeld opa of oma) kunnen wij overnemen en graveren op een 
bruidssieraad. Een foto armband of hanger voor de autospiegel behoren ook tot de opties.

Vaak kregen wij de vraag of we ideeën hadden om een overleden vader/moeder te kunnen betrekken bij de bruiloft, zodoende zijn wij aan het ontwerpen geslagen.

Buiten de herinneringssieraden heeft de sieradenwebwinkel van Jaceys een groot assortiment met persoonlijke sieraden. Zo kun je bijvoorbeeld een armband laten graveren met de tekst ‘wil jij mijn getuigen zijn?’. Voor de heren wordt er vaak gekozen om een 
bieropener te laten graveren om op deze manier origineel de getuigen te vragen. Maar ook een gepersonaliseerd ringbakje kunnen wij voor je maken.

Leuk om te zien is dat onze artikelen vaak ook besteld worden voor de bruidsmeisjes of de ceremoniemeesters. Je kunt alles helemaal zelf ontwerpen bij Jaceys. Kom je er niet helemaal uit of heb je speciale wensen? Dan helpen wij je graag met een op maat gemaakt artikel!