Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Vriendenboeken.nl


Stapt je vriendin in het huwelijksbootje? Dan ben je vast op zoek naar een speciaal cadeau. Onze tip: Vriendenboeken.nl, zij hebben een uniek huwelijkscadeau. Een persoonlijk vriendenboek, online ingevuld door alle gasten van het bruidspaar.

Alle bruiloftsgasten kunnen meedoen

Een vriendenboek maken kan iedereen. Je kiest voor het thema huwelijk of vrijgezellenfeest . Daarna selecteer je één van de zestien achtergrond ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende vragen, maar mag ze ook zelf bedenken. Voer de mailadressen van de huwelijksgasten in en iedereen ontvangt automatisch een uitnodigingsmail met daarin de link naar hun eigen vriendenpagina. Zelfs vrienden in het buitenland kunnen zo meedoen! Iedereen kan nu zelf achter de pc aan de slag met zijn vriendenpagina.
Nog persoonlijker maak je het boek met extra’s als jaaroverzichten en fotopagina's. Iedereen klaar? Dan wordt jullie boek gedrukt.

Een schitterend cadeau.
Ben je benieuwd naar een voorbeeld? Blader dan hier online door een Vriendenboek https://www.vriendenboeken.nl/flipbook/V2016002109.html