Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli

Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli

Van harte gefeliciteerd ... het is (bijna) zo ver

YES! Jullie gaan trouwen en de voorbereidingen kunnen beginnen. Wordt het een wedding in het buitenland of blijven jullie in eigen land? Of zelfs in de eigen buurt? 

In het buitenland zijn de mogelijkheden oneindig. Maar ook Nederland kent heel veel mooie trouwlocaties en daar hebben jullie vast al naar gekeken. Elke gemeente in Nederland heeft een of meerdere vaste trouwlocaties. Maar veelal mogen jullie ook op een eigen gekozen plek trouwen. De keuze is aan jullie. Zodra de officiële trouwlocatie bekend is kunnen jullie beslissen of het huwelijk wordt voltrokken door een ambtenaar van de betreffende gemeente of door een trouwambtenaar naar keuze. Zolang beëdigd, zijn beide keuzes rechtsgeldig.

De leukste trouwceremonie, waar je ook trouwt!

En als jullie dus op dat punt zijn, trouwlocatie gekozen, dan stel ik mezelf graag voor. Aangenaam, mijn naam is Sacha Bucciarelli. Als zelfstandig trouwambtenaar zet ik mijn passie, creativiteit en humor in om een trouwdag onvergetelijk te maken. Of dit nu een wettelijke trouwdag is of een ceremoniële viering ... ik zie er naar uit om op basis van jullie wensen te zorgen voor het optimale huwelijksplezier. 

Trouwen in alle talen 

En misschien trouwen jullie wel 'gewoon' in Nederland maar komt de (schoon-)familie uit het buitenland? Of heeft je aanstaande de Nederlandse taal (nog) niet zo goed onder de knie? Tadaaaa ... ik spreek meerdere talen en ik doe de ceremonie dan maar al te graag in een andere taal = Engels, Duits, Frans, Italiaans of een mix ervan. En uiteraard geen 1-op-1 vertaling maar heerlijk een beetje 'spelen' met de talen. Ik kan je zeggen ... daar wordt de boel alleen maar levendiger en gezelliger van. Het zorgt in ieder geval voor de verbinding! Tussen jullie, jullie gasten en onderling. Ik hou ervan! Jullie ook? 

Grote klasse maar geen grote beurs

Nemen jullie mij als 'eigen trouwambtenaar' in de arm, dan halen jullie topkwaliteit in huis maar zonder al te diep in de buidel te tasten. Ik zeg altijd maar zo "van trouwen word ik rijk op 2 manieren ... van het een kan ik mooie dingen kopen en van het ander word ik steeds weer even een net iets mooier mens. Bah, ja, klinkt cliché, maar wel zoals het voor mij is. Dus laten we het doen! Laten we eerst eens kennismaken en kijken of de match er ook offline is. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Saluti, Sacha

film Piacevole Sacha from Trouwambtenaar Sacha Bucciarelli on Vimeo.