Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Dirk Zeelenberg Trouwambtenaar

Dirk Zeelenberg Trouwambtenaar

Op zoek naar een onvergetelijke bruiloft?

De mooiste dag van je leven? Daar komt heel wat bij kijken. En ik trek graag alles uit de kast om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ik ben er voor jullie – en dat vind ik een grote eer.

Een ceremonie met mij als trouwambtenaar wordt geen standaardpraatje. Persoonlijke wensen? Graag! Ieder huwelijk is uniek. In een persoonlijk gesprek vraag ik jullie het hemd van het lijf. Ik luister, leef me in, voel aan en geef advies. Het doel? Een dag met jullie in de hoofdrol. De bijrol, die neem ik graag op me. met veel plezier loods ik jullie door het hele traject.

“Ik bemoei me, net als je schoonmoeder, graag met jullie huwelijk. Maar het goede nieuws is: iedereen die door mij wordt getrouwd, blijft voor altijd bij elkaar.” 

17 jaar lang heb ik mijn eigen evenementenbedrijf gehad waarmee we onder andere meer dan 50 huwelijken organiseerde. Daarmee wil en kan ik jullie vanaf het begin af aan helpen en met alle liefde over jullie schouders meekijken bij de organisatie van jullie huwelijk.

Ik neem je mee op de reis naar jullie huwelijk en ben meer dan een BABS die enkel en alleen een speech voordraagt tijdens de ceremonie. Het hele voortraject, de ceremonie en het natraject ben ik er voor jullie en ik volg alle voorbereidingen op de voet. 

De mooiste dag van je leven komt heel wat bij kijken, en ik trek graag alles uit de kast om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ik vind het dan ook een grote eer om jullie te mogen trouwen.

Het begint bij een persoonlijk gesprek waar ik jullie het hemd van het lijf vraag. Goed luisteren en aanvoelen, me echt inleven in het bruidspaar, en advies geven. Met als doel een dag met jullie in de hoofdrol. Met veel plezier loods ik jullie dan ook door het hele traject.

Jullie kunnen in alle rust bedenken waar en wanneer jullie zouden willen trouwen, en wat daarvoor nodig is. Een huwelijk wat bijzonder is. Wat anders is. Net als jullie. En waar nog heel lang over zal worden nagepraat; een herinnering voor het leven. Mij heb je in ieder geval alvast. 

Ben je er klaar voor? Zullen we verder praten? Stuur me een bericht via www.dirkzeelenberg.nl