Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Trouwambtenaar Linda - Sprankelend Trouwen

T Hert 1352266 NELeidschendam06-22782997 trouwambtenaarlinda@gmail.com

Trouwambtenaar Linda - Sprankelend Trouwen

Iemand liefhebben en die liefde beantwoord zien: dit geluk in de liefde is jullie overkomen.

En nu gaan jullie trouwen, van harte gefeliciteerd!

Had je wellicht een kleine meisjes/jongens droom wat je nu werkelijkheid laat worden? Ik ben Trouwambtenaar Linda en enorm benieuwd naar jullie verhaal. Je eigen trouwambtenaar boeken is wellicht niet het eerste dat in jullie opkomt. De perfecte locatie, de állermooiste trouwjurk en een prachtig trouwpak staan waarschijnlijk hoger op jullie to-do-lijst.

Maar toch kun je ook zelf een trouwambtenaar kiezen. 

En de keuze van jullie trouwambtenaar is eigenlijk net zo belangrijk, want deceremonie is het hart van jullie trouwdag. En dat is het moment waar alles om draait en dat moet natuurlijk kloppen. Met heel jullie hart gaan jullie JA tegen elkaar zeggen, omringd door jullie geliefde. Jullie verdienen dan ook een trouwambtenaar die goed bij jullie past. Daarom is het belangrijk dat er een klik tussen jullie en de trouwambtenaar is. Dus kies ook voor een trouwambtenaar vanuit jullie hart net zoals jullie ooit voor elkaar hebben gekozen! Dat mooie moment laten jullie toch niet aan het toeval over? Met een intense, persoonlijke en ontspannen trouwceremonie zetten jullie de toon voor de rest van jullie trouwdag.

Precies zoals jullie voor ogen hebben.

Om jullie verhaal te kunnen vertellen als trouwambtenaar ga ik eerst naar jullie verhaal luisteren. Daar kan ik nu al zin in hebben! En ik ga natuurlijk ook veel vragen stellen. Dat doe ik in gesprekken met jullie samen maar wellicht ook afzonderlijk met jullie één op één. Hoe meer ik gehoord heb, des te mooier en persoonlijker de ceremonie wordt. Ik vraag jullie naar elkaar, maar ook naar de band die jullie hebben met jullie ouders en getuigen. Dat vraagt ook wat van jullie, soms moeten jullie even diep graven om al die leuke anekdotes weer te herinneren, des te leuker zijn ze om ze even terug te halen en wellicht terug te horen op jullie eigen ceremonie. Ook zal ik de ouders, met jullie toestemming, of beste vrienden vragen voor input. Hoe verrassend kan dat zijn! 

Als trouwambtenaar vertaal ik jullie wensen en mooie verhalen tot een prachtige ceremonie. Die bij jullie past. En dan als het magische moment daar is vertel ik jullie verhaal met liefde, toewijding en plezier. Dan mogen al jullie emoties er zijn, we mogen het voelen. Dan kan zomaar de wereld om ons heen verdwijnen en ontstaat er een onvergetelijke ceremonie waar jullie allemaal mooi op terug kunnen kijken. Dat is precies waarom ik dit werk zo mooi vind!

En ik wil jullie daar graag bij helpen. Niets is te gek en alles kan! Denk niet in hokjes, maar kom maar op met jullie mooie, speciale, maffe, emotionele wensen rondom jullie ceremonie!

Zie ik jullie gauw?

Dan wens ik jullie nu al, waar jullie ook voor kiezen, een mega mooie voorbereidingsperiode en een prachtige bruiloft!