Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Trouwen in Spanje

Trouwen in Spanje

Trouwen aan de Costa del Sol

Droom jij van een huwelijk onder de Spaanse zon? Dan heten we je welkom bij Trouwen in Spanje. Wij hebben alle ingrediënten in huis om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 

Wij zijn Elly en Marjan. Als zelfstandig weddingplanners organiseren wij bruiloften aan de Costa del Sol. Wij zijn gevestigd in Fuengirola op ongeveer vijftien minuten afstand van Malaga Airport. Dat wij in Spanje wonen en werken is een groot voordeel. Wij kennen de weg, spreken de taal en door ons uitgebreide netwerk vinden wij snel de leverancier(s) die bij jullie passen. Omdat ieder bruidspaar anders is en andere wensen en ideeën heeft over hun mooiste dag, leveren wij maatwerk. Voor ieder budget kunnen wij een bruiloft organiseren. 

De Costa del Sol is een prachtig gebied met veel romantische plekjes, een azuurblauwe zee, heerlijk eten en gastvrije mensen. Je vindt er tal van mogelijkheden voor jullie droomhuwelijk. Van een hippe beachclub met een laid-back vibe, een chique villa met zeezicht tot een Spaans authentieke Finca of een kleinschalig Boutique hotel. Trouwen in Spanje heeft tal van locaties, voor ieder bruidspaar zit er wel wat bij. En zo niet, dan gaan wij op zoek.   

Dat wij voor bruidsparen hun mooiste dag mogen regelen is heel speciaal. Niets geeft ons meer voldoening dan ervoor te zorgen dat jullie dag vlekkeloos verloopt.

Kortom, een bruiloft in Spanje met een weddingplanner van Trouwen in Spanje is er een om nooit te vergeten, een geweldige ervaring. Meer informatie? Stuur ons een mail of whatsapp of vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij ons aan!