Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Nolla Photography

Johan Willem FrisolaanWoudenberg06-83593739 hello@nollaphoto.com

Instagram
Facebook

Nolla Photography

NOLLA PHOTOGRAPHY

Yay! Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Mijn naam is Dorieke, en wat je net las? Dat is waar ik het voor doe. Ik wil niets liever dan jullie bruiloft vastleggen, zodat die momenten voor altijd blijven. Dat je op een dag de foto’s erbij pakt en weer teruggaat naar die dag en dat moment.

Die blik in de ogen van je beste vriendin, een toost of een onverwacht moment...Wanneer ik je bruiloft fotografeer, besteed ik aandacht aan de details en zie ik kleine momentjes gebeuren. Ik vind het zo belangrijk dat je na je bruiloft terugkijkt naar de foto's en weer helemaal opnieuw voelt hoe het toen was.

Mensen omschrijven mijn foto’s als stijlvol en spontaan. En daar kan ik mij helemaal in vinden: Ik zoek de spontane momenten en de connectie tussen jullie als koppel maar ook met de mensen om jullie heen. En die momenten leg ik zo mooi en stijlvol mogelijk vast.

Wil je meer over mij weten? Check dat zeker mijn website. Daar vind je ook de brochure met o.a. tips voor jullie trouwfotografie.

P.S. Wist je dat ik zowel in Nederland als in Spanje fotografeer? Hoewel je mij vaak in Nederland kan vinden is mijn thuis in Spanje. Stuur mij zeker een berichtje als je onder de Spaanse zon gaat trouwen, want wie weet zijn wij een match!