Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Marjolein Vormgeving

Regentesselaan 608448 VDHeerenveen085-0438040 info@studiomarjoleinvormgeving.nl

Instagram
Facebook
Pinterest

Marjolein Vormgeving

Yes, jullie gaan trouwen! Mijn naam is Marjolein en met heel veel liefde heb ik een collectie met unieke en originele trouwkaarten ontworpen. Kaarten die net even anders zijn dan standaard, want de mooiste dag van jullie leven verdiend een speciale aankondiging! Een bijzonder formaat of een unieke papiersoort zoals kalkpapier: daar word ik dus echt héél enthousiast van.
 

Complete trouwhuisstijl 

Ook kun je bij mij terecht voor het ontwerpen van een complete trouwhuisstijl, zodat alles voor jullie bruiloft in één stijl is. Zo tof als alles op jullie dag bij elkaar past! Van trouwkaart tot save the date kaart, menukaarten en naamkaartjes voor bij het diner, welkomstborden, dagprogramma's en gastenboek.

Persoonlijke en unieke trouwkaarten 

In de editor in mijn webshop kun je gemakkelijk dingen zelf aanpassen. Denk aan de kleuren, lettertypes, achtergronden en elementen. Daarnaast kun je nog kiezen voor mooie extra's zoals luxe enveloppen, bijpassende sluitstickers, fotokaartjes, touw, lint, paperclips en nog veel meer. Zo kun je jullie trouwkaart helemaal persoonlijk maken! Als je hier zelf niet uitkomt sta ik samen met mijn serviceteam voor je klaar. Van het aanpassen van formaten en het geven van tips tot het finetunen van het ontwerp. Ik help je graag zodat alles tot in de details klopt.

Mag ik jou ook helpen met een unieke trouwkaart? Je kunt me online vinden via Instagram en Pinterest voor meer tips, de nieuwste ontwerpen en een kijkje achter de schermen.