Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Koningkaart.nl

Vasteland 78 - A.3.043011 BN Rotterdam010-213141506-24900577 contact@koningkaart.nl

Facebook
Twitter
Pinterest

Koningkaart.nl

Jullie gaan trouwen, allereerst dus gefeliciteerd! Je wilt alles voor je bruiloft zo perfect mogelijk regelen. De gastenlijst is hier een belangrijk aspect van. Je wil immers al je familie en vrienden aanwezig zijn, om er met hen een bruisend en sfeervol trouwfeest van te maken. Zoek niet verder, want Koningkaart heeft d perfecte trouwkaart!

Wij hebben een ruim assortiment aan unieke trouwkaarten. Deze kaarten zijn overzichtelijk ingedeeld in vier stijlen: klassiek, stoer, hip of vintage. Zo vind je snel d stijl en kaart die past bij het thema van je bruiloft. Je kunt alle trouwkaarten zelf maken, dus ga snel aan de slag.

Ben jij een creatieveling? Dan ben je bij Koningkaart eveneens aan het goede adres. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een eigen ontwerp te creren. Bepaal zelf de vormgeving, kleuren, tekst en afbeeldingen van de trouwkaart zoals jij het wilt hebben.

Naast de door jou uitgekozen trouwkaart, kun je in dezelfde stijl ook nog bedank-, menu- of save-the-date kaarten mee bestellen. Dit zijn leuke alternatieve toevoegingen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie hierover.

Is je bestelling helemaal compleet en af? Maak dan gebruik van de gratis proefdruk, via de code op onze website!