Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Koningkaart.nl

Houtlaan 3153016 DARotterdam010-2131415 contact@koningkaart.nl

Facebook
Twitter
Pinterest

Koningkaart.nl

Koningkaart trouwkaarten

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De voorpret voor jullie grote dag begint bij het uitkiezen van de trouwkaarten. Je wilt alle vrienden en familie natuurlijk in stijl uitnodigen en ze vast een voorproefje geven van wat ze te wachten staat tijdens jullie huwelijksfeest. Koningkaart heeft een uitgebreide collectie aan eigentijdse en unieke trouwkaarten in allerlei stijlen, kleuren en vormen. Kies één van de kaarten uit de collectie en pas deze helemaal naar eigen wens aan in de handige editor.


Ben je op zoek naar een echt bijzonder kaartje? Kies dan voor een trouwuitnodiging met luxe afwerking, zoals foliedruk in glimmend goud. Of wat denk je van een trouwkaart in originele stansvorm? Ook voor pocketfold, kraft of duurzame trouwkaarten ben je bij Koningkaart aan het juiste adres.

Ook als je liever zelf een kaartje ontwerpt kun je aan de slag in de editor van Koningkaart. Leef je uit met de honderden illustraties, achtergronden en lettertypes en maak jouw perfecte trouwkaart volledig zelf!

Wil je je bruiloft helemaal compleet maken? Naast je trouwkaarten kun je ook bijpassende save the date kaarten, menu-, tafel-, naam- en bedankkaarten bij Koningkaart bestellen. Of wat dacht je van een prachtig welkomstbord of gastenboek in de stijl van je trouwkaartjes?