Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Michael & Giso - Antwerpen

Frankrijklei 72 2000 Antwerpen+32 331 800 80 info@michael-giso.com

Instagram
Facebook
Pinterest

Michael & Giso - Antwerpen

Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar het perfecte kostuum? Breng dan een bezoekje aan onze gloednieuwe Michael & Giso boutique in Antwerpen aan de Frankrijklei! Onze tailor neemt jou mee in de wereld van maatwerk, stoffen en accessoires. Jouw wensen, de setting van de bruiloft en jouw persoonlijkheid vormen de basis voor het ontwerp van de outfit.

De Michael & Giso werkwijze

Tijdens de eerste ontmoeting leert de tailor je graag uitgebreid kennen om een mooi en passend kostuum samen te stellen. Bovendien worden jouw maten nauwkeurig opgemeten met een meetlint en een paspak. Het patroon en ontwerp worden in ons atelier tot leven gebracht. Na ongeveer 8 weken is jouw pak klaar om gepast te worden. De pasvorm wordt indien nodig geoptimaliseerd en we kijken samen welke accessoires het beste matchen. De tailor geeft je nog een aantal laatste tips zodat jij er perfect uitziet op je bruiloft.

Vrijblijvend kennismaken

Met onze passie en expertise ontwerpen we samen een passende outfit voor deze bijzondere dag. Daarom maken we graag kennis met je in onze gloednieuwe boutique in Antwerpen. Maak vrijblijvend een  afspraak  en laat je inspireren door een persoonlijke tailor.