Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Michael & Giso - Breda

Veemarktstraat 364811 ZGBreda(076) 20 671 19 info@michael-giso.com

Instagram
Facebook
Pinterest

Michael & Giso - Breda

Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar het perfecte trouwpak? Dan ben je bij Michael & Giso in Breda aan het juiste adres! Onze tailors nemen jou onder het genot van een borrel mee in de wereld van maatwerk. Jouw wensen, de setting van de bruiloft en jouw persoonlijkheid vormen de basis voor het ontwerp.

Het proces van een trouwpak op maat

Onder het genot van een espresso of een goede borrel leren wij jou uitgebreid kennen en stellen we jouw trouwpak samen. Omdat we alles op maat maken, worden jouw maten nauwkeurig opgemeten met een meetlint en een paspak ter referentie. Het patroon en ontwerp worden in ons atelier tot leven gebracht. Ongeveer twee maanden later hangt jouw pak klaar om gepast te worden. De pasvorm wordt indien nodig nog geoptimaliseerd en we kijken samen welke accessoires het beste bij jouw trouwoutfit passen. Onze lokale kleermaker voert de laatste aanpassingen uit zodat jouw trouwpak klaar is voor de grote dag! De tailor geeft je nog een aantal laatste tips zodat jij er perfect uitziet op je bruiloft.

Bezoek onze boutique in Breda

Onze ervaren tailors in Breda maken graag kennis met je en creëren samen met jou een passende outfit voor deze bijzondere dag. Benieuwd naar wat Michael & Giso jou te bieden heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.