Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Dirk de Wit Mode

Hoofdstraat 2241611 ANBovenkarspel0228-511227 info@dirkdewitmode.nl

Instagram
Facebook
Twitter

Dirk de Wit Mode

De specialist in trouwpakken

Op zoek naar een trouwpak? Daar helpt Dirk de Wit Mode u graag bij!
Bij Dirk de Wit Mode kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan trouwpakken in diverse kleuren en stoffen. Van traditioneel tot eigenzinnig, wij hebben het allemaal. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor alle bijpassende accessoires zoals schoenen, riem, pochet, bretels, stropdas, sokken en nog veel meer.

Wij bieden persoonlijke aandacht en nemen alle tijd om op zoek te gaan naar het perfecte trouwpak voor uw bruiloft. Alles is geheel vrijblijvend. Ook is het bij ons mogelijk om een afspraak buiten openingstijden te maken.

In ons een eigen Atelier DW kunnen eventuele aanpassingen gedaan worden aan het trouwpak. Wij bieden ook de mogelijkheid aan voor maatwerk.

De voordelen van Dirk de Wit Mode

Al 75 jaar staat de klant centraal en dat is ons succes. Tijdens uw bezoek presenteren wij onze trouwcollectie, luisteren wij naar uw wensen en zoeken wij samen naar het juiste kostuum. Wij nemen de tijd die nodig is om een besluit te maken over hét perfecte pak voor uw speciale dag. Ook na de aankoop staan wij voor u klaar voor service of om eventuele vragen te beantwoorden.

Maatwerk bij Dirk de Wit Mode

Een maatpak wordt vaak als het ideale trouwpak beschouwd. Voor deze bijzondere gelegenheid kunt u een uniek pak samenstellen dat helemaal aan uw smaak voldoet. Bij Dirk de Wit Mode kunt u kiezen uit stoffen, afwerkingen en details voor een perfect passend maatpak of maatkostuum.