Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Michael & Giso

Willemsparkweg 711071 GSAmsterdam020 - 308 008 1 info@michael-giso.com

Instagram
Facebook
Pinterest

Michael & Giso

Het Michael & Giso trouwpak 

Ga jij binnenkort trouwen en ben jij nog op zoek naar het perfecte trouwpak? Dan ben je bij Michael & Giso aan het juiste adres! Onze tailors nemen jou aan de bar in onze boutique mee in de wereld van maatwerk. Jouw wensen, de setting van de bruiloft en jouw persoonlijkheid vormen de basis voor het ontwerp van jouw trouwpak. 

In drie stappen naar jouw trouwpak 

Onder het genot van een heerlijke espresso of een goede borrel leren wij jou kennen en stellen we jouw trouwpak samen. Omdat we alles op maat maken, worden jouw maten nauwkeurig opgemeten. Het patroon en ontwerp worden in ons atelier tot leven gebracht. Ongeveer twee maanden later hangt jouw trouwpak klaar in onze boutique en is het tijd voor het eerste pasmoment. De pasvorm wordt indien nodig nog geoptimaliseerd en we kijken samen welke accessoires het beste bij jouw trouwoutfit passen. Onze lokale kleermaker realiseert de laatste aanpassingen waarna jouw trouwpak klaar is voor de grote dag! De tailor neemt de outfit nog een keer door en geeft je een aantal tips zodat jij er spot-on uitziet op je bruiloft. 

Vrijblijvend kennismaken

Onze ervaren tailors maken graag kennis met jou en creëren samen met jou een passende outfit voor deze bijzondere dag. Benieuwd naar wat Michael & Giso jou te bieden heeft? Maak dan vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.