Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

New Tailor

Minrebroederstraat 273512 GSUtrecht030-2328044 support@newtailor.nl

Instagram

New Tailor

Jouw trouwpak gemaakt in Nederland

Jij kan jouw trouwpak helemaal in Nederland laten maken. Bij NEW TAILOR. Uniek toch? En super speciaal. Ze hebben een eigen atelier in Utrecht waar ze from scratch met liefde jouw (trouw)pak maken. NEW TAILOR is de kleermakerij van Nederland sinds 1997 met een team van eigen kleermakers en een samenwerking met kleermakers in Italië en Engeland/India. De stoffen komen allemaal uit Europa. Samen met de liefhebbers van NEW TAILOR kies en bepaal je wat het beste voor jou en jullie dag is.

Als je het pak in Nederland laat maken is dat extra bijzonder. NEW TAILOR is er echter van overtuigd dat lokaal gemaakt de toekomst heeft en zet daar ook in met een eigen studio waarin ze producten ontwikkelen en een atelier waar jouw trouwpak of  jasje gemaakt kan worden. Uiteraard volgens de tradities maar met de snit en een model zoals dat nu gevraagd wordt. Aangesloten maar niet te strak en bovenal comfortabel. Het voelt bijna casual aan en toch ziet er op foto’s superstrak uit. Door de maakwijze beweegt het mee met elke beweging die je maakt. Het is bijna aan alsof je een vest draagt terwijl het er dus uitziet als een pak. Een super fijn en gaaf pak.

Het pak wordt pas gemaakt nadat je de stof hebt gekozen en op basis van jouw lichaamsmaten. Uiteraard zijn alle details als type zakken, schouderaanzet en knopen met je afgestemd. Meestal is er na 6 tot 8 weken een pas en worden de laatste details daarna afgemaakt. Ook kies je dan vaak de accessoires.

In de mooie gezellige winkels hangen voorbeelden hangen en hebben ze heel veel stoffenboeken. Je bent van harte welkom voor een orientatieafspraak. De heren en dames laten je graag de verschillen in de maakwijzen zien en voelen en inspireren je vast voor de kleur en het model zodat kiezen tijdens een twee afspraak makkelijker wordt. Dus maak een afspraak bij de heren en dames van NEW TAILOR, drink een espresso of glas thee en laat je meevoeren in de Sartoriale wereld. Het wordt een belevenis. En een super trouwpak. Daar staan we als OFWD garant voor.

New Tailor heeft naast de vestiging in Utrecht ook vestigingen in:


Amsterdam:
Spiegelgracht 21
1017 JP Amsterdam
+31 20 3300 838
amsterdam@newtailor.com

Den Haag:
Aert van der Goesstraat 29
2582 AJ Den Haag
+31 70 211 6721
denhaag@newtailor.nl