Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Atelier Ruperti

Koninginnegracht 532514 AEDen Haag070-2210490 sydney@atelierruperti.com

Instagram
Facebook
Youtube

Atelier Ruperti

Met meer dan 20 jaar ervaring is Atelier Ruperti de specialist op het gebied van maatkleding, advies en styling. Denk je bij maatkleding direct aan pakken? We maken natuurlijk zeker prachtige maatpakken, alleen er is nog veel meer mogelijk bij Atelier Ruperti. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een jeans, chino's, sportieve overhemden, jacks en mantels terecht bij Atelier Ruperti. Eigenlijk kunnen we alles maken voor iedere gelegenheid. Speciaal voor jou en geheel op maat. We werken met de beste stoffen uit Italië en Engeland.

Ga je trouwen of ken je iemand die gaat trouwen? Dan is Atelier Ruperti hét adres voor al jouw trouwkleding. En niet alleen voor de bruidegom. Ook voor de aankleding van de rest van de familie, getuigen en vrienden kun je bij Atelier Ruperti terecht. Voor zowel mannen als voor vrouwen.

Het voordeel van een pak van Atelier Ruperti is dat je deze na jullie prachtige dag gewoon kunt dragen op andere gelegenheden. Wel zo duurzaam. Ben je benieuwd hoe of wil je gewoon graag meer informatie, dan ben je van harte welkom.

Atelier Ruperti is kleding op maat voor smart casual, avond- en trouwgelegenheden. Wij maken subtiele luxe. Tot in de details. 

Tot snel!

Team Ruperti

The Tailor