Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Rozenhof Trouwringen

Schoolweg 607924 PNVeeningen-Meppel06-54640941 info@rozenhoftrouwringen.nl

Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest
Youtube

Rozenhof Trouwringen

Bij Rozenhof Trouwringen is romantiek niet weg te denken! Zij hebben liefde en passie voor het vak en dat straalt een bezoek bij Rozenhof Trouwringen dan ook uit.

Rozenhof Trouwringen helpt je graag bij het uitkiezen van jullie trouwringen! In een romantische setting gaan jullie op zoek naar je droom trouwringen. De prachtige trouwringenstudio heeft uitzicht op de natuur, zodat jullie in alle rust jullie trouwringen kunnen gaan uitkiezen. En je wordt ook nog eens romantisch welkom geheten met rozen die op tafel staan en heerlijke chocolaatjes.

Bij Rozenhof Trouwringen kun je trouwringen uitkiezen uit een collectie van meer dan 4000 modellen! Maar ze kunnen ook een mooie trouwring voor jullie ontwerpen! Alles is mogelijk want naast specialist op het gebied van trouwringen zijn zij ook goudsmid en juwelier.

Naast de trouwringenstudio kun je ook trouwringen of verlovingsringen kopen op in onze webshop TrouwringenDesign.nl.

Wij zijn 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 geopend voor een vrijblijvende afspraak. Geen drukke juwelier maar lekker op je gemak trouwringen uitzoeken? Dat kan bij Rozenhof Trouwringen! Bel 0528-391222 of maak online een afspraak op onze website www.rozenhoftrouwringen.nl.

Fotocredits: Dominique Posthuma fotografie