Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Hadders Media Video en Fotoproducties

Hadders Media Video en Fotoproducties


4K-ULTRAHD De nieuwe norm voor trouwvideo’s

Trouwvideo is ongetwijfeld de mooiste herinnering aan je trouwdag. Dat er géén ander medium zo goed in staat is om de sfeer, emotie, gevoel en beleving van je trouwdag zo goed over te brengen als video, wisten jullie waarschijnlijk al.

Maar wisten jullie dat je met de nieuwste 4K UltraHD kwaliteit je trouwdag kan herbeleven op manier die je tot voor kort niet voor mogelijk hield?
Deze nieuwe beeldkwaliteit is 20x scherper dan een DVD en dat verschil zie je! Haarscherpe beelden met levensechte kleuren. Nog nooit was trouwvideo zo mooi! Deze nieuwste beeldkwaliteit is nu al bij Hadders Media verkrijgbaar.

Onze cameramannen zijn professionals met jarenlange ervaring (ook voor TV). Ze hebben oog voor elk detail en doen onopvallend hun werk zonder daarbij de bruiloft ook maar enigszins te beïnvloeden of te verstoren.

Wij maken uitsluitend gebruik van professionele Full HD en 4K productiecamera's en dito geluidsapparatuur om de best mogelijke beeld- en geluidskwaliteit te kunnen bieden. Goed geluid maakt de beleving compleet en dat vinden we net zo belangrijk als goed beeld.

Vraag gerust om een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We komen dan graag bij jullie langs om alle mogelijkheden te bespreken.