Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Cinematic Wedding

Nieuwlandsestraat 75473 RTHeeswijk-Dinther06-52111285 info@cinematicwedding.nl

Facebook
Twitter
Vimeo

Cinematic Wedding


Leuk dat jullie gaan trouwen! Dit is een uiterst belangrijk moment in jullie leven en dat beseffen jullie je vast maar al te goed. Wij ook! Het goed laten vastleggen van de belangrijkste dag uit je leven is, vooral later, van onschatbare waarde.
De taart wordt opgegeten, de bruidsjurk in de kast gehangen en misschien verhuizen jullie wel... Wat blijft er, naast jullie herinnering, dan nog over van jullie trouwdag?
Juist, alleen de films en foto's...

Cinematic Wedding maakt trouwfilms die eruitzien en aanvoelen als een échte film. Ken je dat gevoel dat je bijna weg droomt als je een film aan het kijken bent? Datzelfde gevoel krijg je als het goed is ook bij onze trouwfilms want daar gaan wij in ieder geval altijd voor!
Wij zijn namelijk geen simpele videografen, maar echte filmmakers. Met onze manier van filmen en montagestijl maken we namelijk niet zomaar een video van jullie bruiloft maar maken we een échte film. Hoe wil je dat jullie herinnering aan de bruiloft er uit komt te zien?

Als je veel geld steekt in een prachtige trouwlocatie en de mooiste aankleding, dan zou het erg zonde zijn als de uiteindelijke film hier niet bij aansluit. Bij Cinematic Wedding proberen we altijd de luxe en glamour van de dag te verpakken in een echt cinematografisch verhaal. Maar we gaan daarbij nooit voorbij aan het persoonlijke aspect en de emotie. Een film raakt pas als de emoties van de dag worden uitvergroot in de film en daar zijn wij meester in. Pas als er een traantje over je wangen rolt zijn wij als filmmakers geslaagd.

Ervaar het verschil met andere videografen in de trouwbranche en bekijk snel voorbeelden van onze trouwfilms op onze website!