Trouwen.com achtergrond
Trouwen.com

Weddingbliz

Weddingbliz

Mijn naam is Liz van de Lande en ik woon in Amsterdam.

Door jarenlange ervaring als manager in hotels en andere service gerichte functies ben ik in staat goed te co÷rdineren en overzicht te houden. Verder ga ik graag uitdagingen aan, ben ik creatief en oplossingsgericht.

In de zomer van 2010 besloot ik de hotel branche te verlaten om mijn droom te verwezenlijken. Ik begon Weddingbliz! Een bedrijf met als doel; het bezorgen van zorgeloze evenementen en huwelijken.

Ik heb de opleiding tot weddingplanner gevolgd aan BWPN (Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland) en ben inmiddels gecertificeerd weddingplanner.

Verder heeft de toetsingscommissie van de NTBO (Nederlandse Trouw Branche Organisatie) een positief advies afgegeven en heb ik het Keurmerk Trouwen ontvangen. Dit keurmerk staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en innovativiteit.

Wie mij kent weet dat ik altijd vrolijk ben, goed kan luisteren, zeer ordelijk ben en een goed oog heb voor detail. Ik stop al mijn aandacht en expertise in jullie huwelijksdag of in iedere andere mooie gebeurtenis die jullie willen vieren.